محمدرضا پهلوی سلطنت خود را مدیون نیروهای متفقین می دانست و لذا بعد از رسیدن به سلطنت نهایت همکاری را با سران متفقین در ایران داشت. در این تصویر محمدرضا پهلوی سوار بر اتومبیل به همراه یک ژنرال آمریکایی در حال سان دیدن از نیروهای متفقین در ایران مشاهده می شود.
متن مصاحبه شاه به نیویورک تایمز درباره وضعیت بحرانی ایران در آستانه انقلاب اسلامی ، مصاحبه آیت الله خمینی با روزنامه دست راستی البیرق در لبنان و اعلامیه نامبرده ، اذعان شوروی به عدم دخالت درحوادث ایران ، تکذیب نمودن ملاقات سنجابی با شاه توسط کمیته حقوق بشر در ایران در مرکز پاریس ، اظهارات ویلیام کولبی رئیس سابق سازمان سیا در حمایت از شاه ایران در منطقه ...
مجموعه زیارتگاه خالد نبی در یک منطقه کوهستانی و در فاصله ۹۰ کیلو متری شمال شرق شهرستان گنبد کاووس و ۵۵ کیلومتری شمال شرق شهرستان کلاله و ۶ کیلومتری روستای گچی سو – نزدیک آی تمر از توابع بخش مراوه تپه و بر فراز قله کوه گوگجه داغ واقع شدهاست.
۱۴اسفند۵۹، و در سالروز درگذشت دکتر محمد مصدق، ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهور وقت در دانشگاه تهران به سخنرانی پرداخت. در این روز بنیصدر مدعی وجود شکنجه در زندانهای ایران شد. این سخنرانی که با اجتماع جمعی از هواداران او همراه بود، به میتینگی علیه مردم و یاران امام (ره) تبدیل شد. به گونهای که هواداران او به ضرب و شتم مردم، ایجاد اغتشاش و تخریب اموال عمومی ...
روابط مصدق و سردار سپه تا حدی تغییر و جای خود را به همکاری می دهد. چنانچه مصدق، خود نیز به این موضوع در کتاب خاطراتش اشاره و گفته بود: «در این دولت کماکان سردار سپه وزیر جنگ بود و در جلسات وزیران مرتباً شرکت میکرد و با من تماس میگرفت و میانه سرد پس از مراجعت من از تبریز به گرمی مبدل شده بود...»
مقبره پیر پالان دوز که در اصل متعلق به محمد عارف عباسی، از عرفای بزرگ قرن دهم هجری است این مقبره یکی از آثار باستانی و فرهنگی خراسان رضوی به شمار آورد که قدمت آن به دوران صفویه باز می گردد. تاریخ ساخت بنا مربوط به سال 985 قمری می باشد.
کار آیرم در شهربانی بیش از آنکه رسیدگی به اتهام رجال سیاسی باشد، پرونده سازی برای آنان بود. به طوری که به شاه نشان داده شود همه حدس های منفی اش درباره رجال کشور درست است.
"ماری (لیدی) شیل" به نکته ای عجیب ولی در عین حال واقعی در رابطه با بیماری وبا در تبریز اشاره می کند. ایشان در خاطراتش می نویسد که به هنگام شیوع وبا موقعیت جالبی برای زن های طبقه ی اعیان تبریز به وجود می آید....
رضاخان در مدت زمانی که در بریگارد قزاق مشغول به خدمت بوده است؛ مدتی را در فراشخانه دربار سلطنتی فعالیت می نمودو به میزان ده تومان مواجب ماهیانه دریافت می نمود. سند فوق نامه کابینه ریاست وزرا مبنی بر تاییدی سوابق شغلی رضاخان در فراشخانه دربار سلطنتی می باشد.
بهشت زهرا، ابن بابویه، مسجد فیروزآبادی و ظهیرالدوله تمام قبرستانهایی است که بسیاری از اهالی ادب این مرز و بوم را در خود جای داده است. در ادامه بدون هیچگونه توضیحی تصاویر مزار شخصیتهایی چون جلال آل احمد، میرزاده عشقی، رهی معیری، فروغ فرخزاد و . . . آمده است:
طوفان شن اخیر در شهرستان فهرج کرمان باعث شد بخی عظیم از یک شهر قدیمی به روی زمین بیاید. آثاری از سفال، استخوان و دیوارهای خشتی شهر در این محوطه باستانی مشاهده می شود.
گامهاى اولیه براى تنظیم امور پست و تأسیس چاپارخانههاى مرتب را،میرزا تقى خان امیرکبیر برداشت و اساس و پایهاى که آن مرد بزرگ در اینباره برقرار نمود،به مرور زمان استحکام و توسعه یافت بهطورى که تا سال 1310 هجرى قمرى،تعداد چاپارخانهها در سراسر کشور به 172 رسید.
در این تصویر اعضای خانواده سلطنتی به همراه فرح و محمدرضا پهلوی هنگام شرکت در مراسم چهارشنبه سوری و دیدار با بازیگران و دست اندرکاران سریال تلویزیونی دایی جان ناپلئون مشاهده می شوند.
اعلامیه 9 ماده ای حکم می کنم صادره از سوی رضاخان رئیس دیویزیون قزاق. بعد از پیروزی کودتاچیان در سوم اسفند 1299 شمسی، رضاخان جهت کنترل و محدودسازی مخالفان کودتا و همچنین تحکیم پایه های قدرت کابینه کودتا، اعلامیه ای 9 ماده ای با هدف ایجاد ارعاب و وحشت و در نتیجه سرکوب مخالفان کودتا صادر نمود.
رضی الدین در سال ۱۰۳۷ هجری قمری دیده از جهان فرو بست. او را در محل خانقاهش در تویسرکان به خاک سپردند. از او حدود ۱۲۰۰بیت شعر به جا مانده که معروفترین آنها ساقی نامهٔ اوست. ساقی نامه وی را باید مهمترین اثر این شاعر همدانی به شمار آورد.
در سال 1257 هجرى به دستور و فرمان ناصر الدین شاه کارهاى دولت بین شش وزارتخانه تقسیم شد که عبارت بودند از:داخله،خارجه،جنگ،ملیه،عدلیه،وظایف و علوم.وزیران در برابر صدراعظم مسئولیت نداشتند و از شخص شاه دستور مىگرفتند. تعداد وزارتخانهها به مرور زمان و برحسب مقتضیات و احتیاجات کشور افزایش یافت . . .
ظل السلطان حکمران تهران هنگامى که خبر وفات فتحعلى شاه را در اصفهان شنید با شاهزادگان و حکام ولایات مرکزى ایران و عدهاى از درباریان که در تهران بودند،همدست و همعهد شد و خود را پادشاه خواند و با عنوانهاى على شاه و عادل شاه مدت 90 روز سلطنت راند.